Skip to main content

Reisen vår føles nesten som et eventyr

Spesielt om morgenen når vi trer inn på det koselige kontoret vårt på den idylliske øya Fanø. Veien hit har vært alt annet enn enkel, men den har formet oss og Cherry til det vi og selskapet er i dag.
Vi er Mathilde og Jakob, og det er vi som står bak Cherry Vintage. Vi er stolte over at du har valgt å åpne døren til historien vår og følge eventyret vårt.

En tidløs skatt av italiensk håndverk og skjønnhet

I dag står Murano-glass som et levende symbol på italiensk håndverk og skjønnhet, og fortsetter å begeistre samlere og designentusiaster over hele verden. Muranos glassverksteder har en arv som strekker seg flere hundre år tilbake i tid, og fortsetter å skape unike og nyskapende arbeider som bygger på denne rike tradisjonen og ekspertisen.

Et oppryddingsprosjekt ble til vårt levebrød

Cherry Vintage startet som et oppryddingsprosjekt da vi skulle flytte og måtte kvitte oss med en masse ting. Vi innså at vi var flinke til å selge tingene våre, samtidig som vi syntes det var veldig gøy. Det var da ideen om å finne flere unike ting å selge på Instagram ble født. Ting tok fart, og vi trengte et større oppsett, og før vi visste ordet av det, jobbet vi begge fulltid i det som en gang var en liten ryddejobb. I dag har vi spesialisert oss på å finne sjeldne, vakre Murano-lysekroner og andre italienske vintagefunn.

Hit enter to search or ESC to close