Skip to main content
om oss cherry vintage
Cherry Vintage

Om oss

Cherry Vintage hyller den tradisjonelle italienske glasskunsten som enda eksisterer, spesielt i Nord-Italia ved Murano.
Vi jobber hardt for å finne de flotteste Murano-lampene, og vi hjelper gjerne deg med å velge den helt perfekte lampen til kontoret, hjemmet eller showrommet ditt.

Hadde det ikke vært for våre mange fornøyde kunder, ville ikke Cherry Vintage eksistert. Vi håper du også blir en fornøyd kunde i vår nettbutikk med italiensk estetikk.
Vi ønsker deg velkommen til vårt onlineunivers!

I 2018 etablerte jeg, Mathilde Pierri, konseptbutikken Cherry Vintage. Filosofien min var å skape et unikt interiørunivers. I begynnelsen var det en liten butikk med lager hjemme i leiligheten vår, og sortimentet var basert på min lidenskap for unike og spesielle gjenstander. I denne perioden søkte jeg etter vakre brukte gjenstander, vintage og design som jeg solgte på Instagram-profilen Cherry Vintage.
I dag har nettbutikken vokst seg mye større. Fra å være en liten butikk som solgte brukte gjenstander og retro, er vi i dag ledende på markedet innen italiensk vintage og design. Vi selger mer enn 100 forskjellige typer Murano-lamper og lysekroner, og leverer til hele verden.
I butikken vår finner du unike varer. Disse varene håndplukker vi i Italia og importerer til Danmark, og herfra selger vi dem direkte til deg.
Sortimentet vårt består av nøye utvalgte produkter, med særlig fokus på, og kjærlighet til, italiensk design.
Om du har spørsmål eller spesifikke ønsker, er du hjertelig velkommen til å skrive til meg på e-post: kontakt@cherryvintage.no eller ringe til meg på telefonnummer +45 42303656
Vi ønsker deg velkommen til vårt onlineunivers!

Mathilde & Jakob – Cherry Vintage

Hit enter to search or ESC to close