Skip to main content

Kjøpsvilkår på Cherry Vintage

Cherry Lab

Stadionvej 10
6720 Nordby, Fanø
TLF: +4553585370
CVR: DK37351237
Organisasjonnummer: 928 594 327 MVA

Betaling
Cherry Lab aksepterer onlinebetaling med Visa, MasterCard. Betaling kan gjøres gjennom Pensopay eller Klarna. Betalingen vil bli trukket fra din konto når den fysiske varen avsendes eller når det virtuelle produktet er opprettet – med mindre annet er avtalt og/eller oppgitt i bestillingen din.
Ved betaling via faktura, sendes varen når vi har registrert betalingen på vår konto.
Alle beløp på hjemmesiden er inkludert MVA. Hjemmesiden bruker følgende valuta for prissetting: norske kroner.

Cherry Lab bruker en sikker betalingsserver, som krypterer all informasjon og data ved hjelp av SSL-protokoller. Det betyr, at dataene dine ikke kan leses av utenforstående. Cherry Labs hjemmeside bruker også SSL-protokollkryptering.

Leveranse
Leveringstiden er 2-4 uker. Alle Murano-lysekroner leveres med fri frakt.

Angrerett
Du har 2 års klagerett ved lov. Du har 14 dagers full returrett på varer kjøpt på hjemmesiden, med mindre annet er avtalt eller oppgitt i din bestilling. Varer som er kjøpt på salg og varer laget på bestilling returneres ikke.

Angrerettsperioden på 14 dager begynner den dagen bestillingen leveres. Eventuelle returkostnader betaler du selv. Hvis du ønsker å returnere må du melde fra til oss senest 14 dager etter levert vare, og varen skal være oss i hende senest 14 dager etter at vi er blitt informert om din bruk av angreretten. Forespørsler om bruk av angreretten skal skje med e-post til kontakt@cherryvintage.no. I din melding skal du tydelig angi ditt ønske om å benytte deg av angreretten. Vi refunderer ikke B2B-salg.

Priser
Priser, gebyrer og fraktkostnader er oppgitt på www.cherryvintage.no (med forbehold for trykkfeil). Vi forbeholder oss retten til å endre produktbeskrivelser, priser og fraktkostnader.

Klage
Cherry Lab sjekker alle produkter innen de leveres. Hvis et produkt skulle være defekt, kan du klage innen for 14 dager. Du vil da få informasjon om hvordan du returnerer produktet. Produktet kan returneres til:

Cherry Lab
Stadionvej 10
6720 Nordby, Fanø
Danmark

Husk å oppgi ditt navn, adresse og ordrenummer på pakken, så vi kan se hvem som er avsender av returen. Du kan ikke kansellere kjøpet ved å nekte å ta imot varen din, uten at du også samtidig gir oss tydelig beskjed om det.

Hit enter to search or ESC to close