FAQ Murano-lamper

Er moms inkludert i prisen
MVA er inkludert i prisene som er oppført på siden vår.

Er det toll på?
Det er ingen tollavgift på lysekronen din når du importerer den til Norge.
Det er ingen toll på lamper i Norge.
Du kan lese mer om de norske tollreglene her.

Hvordan sende lampen?
Murano-lampen din sendes med DHL Express direkte fra fabrikken i Italia. Når din Murano-lampe er pakket og sendt, vil du motta en DHL-link på e-post eller SMS hvor du kan følge lampens transport hele veien hjem til deg.

Hva er leveringstiden?
Vi streber alltid etter å levere din Murano-lampe så raskt som mulig. Vanligvis kan du regne med en leveringstid på 7-10 dager etter bestilling. Dersom vi ikke har lampen din på lager, eller den skal spesialtilpasses, kan du regne med en leveringstid på 14 dager.

Hvem sender vi med?
Vi bruker DHL Express eller FedEx. De håndterer lampene på den mest ansvarlige og forsiktige måten, og har den hurtigste leveringstiden på markedet.

Er lampene nye?
Alle våre Murano-lamper er helt nyproduserte. Innfatningen er laget av gamle originale rammer, og glassene er nye og fremstilt av glassmestere med mer enn 20 års erfaring. Disse håndverkerne har en spesiell tillatelse til å navngi glasskunsten sin “Murano-glass”, da den er munnblåst og håndlaget i Murano.

Hvor er lampene laget?
En Murano-lampe kommer fra området rundt byen Murano i Italia. Her finnes det en lang tradisjon for å skape utrolig vakker glasskunst og lamper. Dette er håndverk som går i arv, og teknikker som læres videre fra generasjon til generasjon.

Har vi en butikk?
Murano-lampene sendes enten direkte til deg fra fabrikken, eller til vår adresse. Her kan de kan hentes etter at du har kjøpt dem.

Har du spørsmål?
Noen ganger kan det være vanskelig å vurdere hvor stor en Murano-lampe er, men vi hjelper deg selvfølgelig med å finne den helt riktige lampen til deg i den helt riktige størrelsen. Du kan skrive til oss på e-post kontakt@cherryvintage.no eller ringe til +45 42303656 med dine spørsmål.

Hvordan er lampene pakket?
Vår partnere streber etter å pakke Murano-lampene på forsvarlig vis. Murano-lampene blir pakket med isopor og bobleplast i store esker, slik at de får god polstring og dermed kommer trygt frem til deg.

Valg av ramme
De fleste av våre lysekroner kommer med krom-ramme, men det er også mulig å velge enten matt eller skinnende gullfarge.
Prisen for de gullfargede rammene er litt dyrere, men prisen settes først og fremst etter hvilken lampe du velger. Les mer her.

Skriv til oss om dine ønsker på e-post kontakt@cherryvintage.no , så vil vi med glede hjelpe deg videre.